Новини

Прикордонник з Львівщини вважає воїнів ЗСУ свинями

Прикордонник, родом з Львівської області, Ігор Шарун порівняв на відео в ТікТок воїнів Збройних сил України зі свинями та опублікував принизливе відео, яке активно поширюють у Росії.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Вголос», про цей кричущий випадок розповів полковник ЗСУ Анатолій (Штірліц) Штефан в Facebook.

На відео автор порівнює воїнів ЗСУ зі свинями  з і віддає їм команди зі “Статуту” українською мовою. Коли Штефан в коментарі попросив прикордонника видалити відео, був грубо “відправлений у далеке плавання”.

Видалив він відео лише після попередження оприлюднити його особисті дані.

“Дане відео не публікую у зв’язку з етичними нормами та придатністю для його поширення російськими пропагандистами”, – пише Штірліц.

Відомо, що Ігор Шарун  наразі є військовослужбовцем ДПС України у Волинській області. Офіцер закликав Державну прикордонну службу України розпочати службове розслідування.

“Ігорю Шаруну пропоную записати офіційне відеозвернення з вибаченнями перед воїнами ЗС України за свої дії та свідоме поширення дискредитаціних матеріалів щодо Українського війська та підігрівання російської пропаганди на 7-му році війни”, – наголосив Штефан.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

На кордоні з Польщею продають місця у черзі

Ціна становить 10 тисяч доларів

13 години тому

Трагедія на Львівщині: обвал стіни будинку забрав життя маленької дитини

Львівський район: під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилась на дитину

13 години тому