Праця у ТЦК досить нелегка, – нардеп з Львівщини перейшов на бік влади

Новини 30 Травня, 2024 176

У більшості у ТЦК – люди фахові і не можна усіх стригти під одну гребінку, кидаючи тінь недовіри або агресії, – написав Цимбалюк

Нині виконав норму Закону про мобілізацію з новими правками й оновив свої дані та пройшов ВЛК. Заодно поспілкувався з керівництвом, особовим складом ТЦК та СП, а також з тими військовозобов’язаними, які очікували у чергах.

Про це повідомив нардеп Михайло Цимбалюк, пише Четверта студія.

Серед основних проблем, на які наголошували у ТЦК та СП – недоукомплектуваність працівниками, а відтак робота є неповноцінною і з відповідними затримками опрацювання документів.

Поряд з тим спостерігається і подекуди нефаховість з боку тих військових, які повернулися з бойовим досвідом, а зараз вони вимушені займатися «паперовою» роботою. Через це і виникають непорозуміння з громадянами на вулицях населених пунктів України.

“Праця у ТЦК та СП – досить нелегка, тим більше в умовах, коли і російські ІПСО нагнітають паніку та недовіру до військових. Зрештою в більшості у ТЦК – люди фахові і не можна усіх стригти під одну гребінку, кидаючи тінь недовіри або агресії”, – написав Цимбалюк.

Коментарі

Позначки: , ,