Новини

Працівники аеропорту «Львів» продемонстрували високий рівень підготовки з авіаційної безпеки

Команда аеропорту «Львів» стала переможцем конкурсу з авіаційної безпеки.

Як повідомили у прес-службі Міжнародного аеропорту «Львів», 30 серпня в пасажирському терміналі «Миколаївського міжнародного аеропорту» відбулося засідання комітету з авіаційної безпеки та конкурс професійної майстерності інспекторів – операторів з авіаційної безпеки (АБ) на почесне звання «Кращий за професією з АБ», який організувала Асоціація «Аеропорти України» цивільної авіації (ААУЦА).

Як зазначається у повідомленні, у засіданні прийняли участь фахівці з авіаційної безпеки аеропортів та авіапідприємств, керівники департаменту з АБ Державіаслужби, а також представники: силових відомств, які співпрацюють по забезпеченню АБ в авіації та компаній, що виробляють обладнання та системи для АБ.

У другій частині заходу відбувся конкурс з авіаційної безпеки. Головну нагороду Конкурсу – Кубок ААУЦА, виборювали команди аеропортів: Міжнародного аеропорту «Київ» ім. Сікорського, Міжнародного аеропорту «Одеса», Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького, Міжнародного аеропорту «Херсон», Міжнародного аеропорту «Запоріжжя».

«За результатами змагань у трьох номінаціях, Кубок Асоціації уже другий рік поспіль отримала команда ДП МА «Львів» ім. Данила Галицького.
Керівник команди: Василь Крик – відповідальний інспектор з авіабезпеки. Учасники: оператори ТЗК на безпеку: Зоряна Савончук, Володимир Лібер, Тарас Філь та Світлана Семенович», – зазначається у повідомленні.

Фото: прес-служба аеропорту “Львів”

Друге та третє місце, відповідно, вибороли команди: міжнародного аеропорту «Київ» ім. Сікорського та міжнародного аеропорту «Одеса» (ТОВ «МА «Одеса»).

Конкурс показав належний професіональний рівень підготовки інспекторів-операторів з АБ всіх учасників, знання нормативно-правових актів та професійні навички в роботі з доглядовим обладнанням, досконале володіння питаннями технологій, забезпечення догляду на АБ при проходженні пасажирів через пункт контролю, – інформує прес-служба аеропорту.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

На Львівщині судитимуть організовану групу

Незаконно відчужили землю, запроектовану під дорогу

10 години тому

На Львівщині лише 3,3% громад мають програми підтримки волонтерських організацій

Волонтери почали шукати нові шляхи, що дадуть змогу акумулювати допомогу для Збройних Сил України, і…

12 години тому

Які пільги можуть отримати ветерани при працевлаштуванні

Захисники й захисниці, які повертаються в цивільне життя та влаштовуються на роботу, мають перелік пільг,…

12 години тому

На Львівщині конфіскували землю у громадянина рф

Конфіскація земельних ділянок у громадянина рф – на Самбірщині прокуратура продовжує через суд повертати майно…

12 години тому