Потрібна мобілізація з 18 років: офіцер зробив неочікувану пропозицію

Новини 25 Серпня, 2024 790

Керівник Львівщини пропонує роздавати повістки у розважальних закладах

Так українська армія за коротші терміни поповниться кращим особовим складом і зможе бути ефективнішою на окремій ділянці, каже Євгеній Громадський

Офіцер 13 бригади НГУ “Хартія” Євгеній “Гром” Громадський вважає, що потрібно мобілізовувати чоловіків від 18 років, бо ці воїни є “найефективнішими” у бою. Таку думку він висловив в інтерв’ю LB.ua, пише Четверта студія.

“Цей ресурс є найефективнішим. Верхній поріг – до 45. Зрозуміло, що старші люди менше слідкують за своїм фізичним здоров’ям, не ходять до спортзалу. Аж раптом на нього одягають бронежилет, амуніцію і кажуть, що потрібно пройти 10 кілометрів. Він зробить це гірше за молодого, нехай навіть непідготовленого фізично хлопця. Якщо молодий зазнає травми, то швидше відновиться – це закони біології. Ще один аспект стосується навчання – молодого легше навчити. Крім того, це займе менше часу, адже він запам’ятовуватиме швидше”, – пояснив офіцер.

За його словами, так українська армія за коротші терміни поповниться кращим особовим складом і “зможе бути ефективнішою на окремій ділянці, а швидкість й ефективність – це наше все на війні”.

Коментарі

Позначки: ,