Новини

Потепління та дощі: Якою буде погода в Україні у вихідні

У вихідні, 25-26 вересня, в Україні очікується підвищення температури повітря до +23 °C, зокрема на півдні та на Закарпатті, у решті регіонів – буде помірно тепло, від +14 до +19 °C. Місцями пройдуть дощі.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє Суспільне.

За прогнозом Sinoptik.ua, у Києві у суботу буде похмуро з проясненнями, без опадів. У неділю очікується невеликий дощ, денна температура підвищиться до +15 °C. У понеділок буде ясно та до +14 °C.

У центрі країни вихідні будуть значно тепліші – до +19 °C, за винятком Полтавської області, де стовпчик термометра підніметься максимум до +14 °C. У суботу в Полтавській та Черкаській областях пройдуть дощі. На початку наступного тижня денна температура повітря становитиме не вище +15 °C, але сонця побільшає.

На півночі України синоптики прогнозують помірне тепло та більше сонця. У Чернігівській та Сумській областях на вихідних денна температура повітря становитиме +13…+14 °C, у Київській та Житомирській +15…+17 °C.

На сході України на вихідних потеплішає до +15…+18 °C, очікуються дощі. У понеділок вдень буде до +15 °C й також дощитиме.

У південних областях вдень температура повітря підвищиться до +23 °C та частіше виглядатиме сонце.

На заході країни у суботу та неділю повітря прогріється до +23 °C, очікується мінлива хмарність. У понеділок, 27 вересня, у Закарпатській та Чернівецькій областях збережеться тепла погода, проте в Луцькій та Тернопільській областях денна температура не перевищить +15 °C.

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

24 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

1 день тому