Новини

Порушників паркування судитимуть

Лише за останні 4 місяці підприємство отримало 1,6 млн грн. збитків. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

“Коли провели виміри простоїв громадського транспорту, зокрема електротранспорту, то побачили, як багато годин втрачається через простої спричинені неправильним припаркування приватних авто і ДТП. Тому з вересня ми подали декілька позовів до суду на відшкодування збитків на порушників правил паркування і порушників правил дорожнього руху, через яких трапилася ДТП. Ми розуміємо, що нам треба більше співпрацювати з патрульною поліцією, яка може допомагати у підтримці порядку. Зокрема, більше звертати уваги на неправильно припарковані авто чи прискорення швидкості оформлення ДТП”, – розповів Андрій Білий, радник міського голови Львова.

Як повідомили у ЛКП “Львівелектротранс”, з липня підприємство проводить щоденний і узагальнений місячний аналіз показників роботи підприємства. Аналіз засвідчив, що велику кількість годин простої електротранспорту спричинює неправильне паркування приватних авто і ДТП. З огляду на отримані результати ЛКП “Львівелектротранс” з вересня розпочало практику подавання до суду заяв на провинників простоїв.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині перекрито канал контрабанди товарів

вартість вилученого становить понад 14 млн грн

1 годину тому

У Львові однорічний малюк закрив бабусю на балконі

Жінку з балкона на сьомому поверсі звільняли вже рятувальники

4 години тому

У Пустомитах судитимуть сімейного лікаря

Систематично підробляв рецепти на продаж сильнодіючих лікарських препаратів

4 години тому