Новини

Порошенко заявив, що вирішив залишитись в політиці для того, щоб захисти український народ і державу

Екс-президент України, голова партії ”Європейська солідарність” Петро Порошенко заявив, що вирішив залишитись в політиці для того, щоб захисти український народ і державу від дій, що суперечать курсу на зміцнення національної ідентичності.

Про це він повідомив 31 травня на партійному з’їзді в Києві, – передає УНІАН.

«Заради України ми будемо робити все, щоб захистити нашу землю, наш народ та нашу державу. Ніхто з нас не хоче, щоб «український корабель» сів на мілину, щоб він розбився об риф, але будь-які дії, які суперечать курсу на остаточний розрив з російським колоніальним минулим України, які суперечать курсу на зміцнення національної ідентичності, будь-які атаки на українську мову чи на нашу церкву отримають відсіч від нашої політичної сили. Для того я залишаюсь в політиці і наша партія йде на вибори», – заявив Порошенко.

За словами Порошенка, його соратники не бояться і ніколи не боялися виборів. «Ми йдемо не за посадами, ми йдемо, щоб захистити ті досягнення, які відбулися за 5 років, досягнення державотворення, і не лише в питаннях армії, мови і віри. Ми маємо не допустити розвороту України назад до РФ. Ми йдемо для того, щоб Україна продовжила рух на членство в Європейському Союзі (ЄС) та НАТО, щоб не допустити російського реваншу», – підкреслив він.

Також Порошенко відзначив, що абревіатура нової політичної сили (”ЄС”) невипадкова, оскільки ця назва найкраще віддзеркалює основну стратегічну мету.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

На Сихові відбудеться Перший фермерський ярмарок

У неділю, 12 травня, у Львові відбудеться Перший фермерський ярмарок на Сихові на площі перед…

2 години тому

Юрій Холод привітав мешканців Львівщини з Великоднем

На Львівщині святять паски

16 години тому

На Закарпатті роми стали проти мобілізації

Стрілянина біля ТЦК

21 годину тому