Новини

​Понад 200 учнівських команд з Дрогобиччини беруть участь у проекті «Пліч-о-пліч»

Завершилася реєстрація на наймасштабніші учнівські змагання країни «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Спочатку змагання відбувалися на рівні шкіл, а от у лютому-березні стартують змагання серед територіальних громад, районів, областей та України.

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛОВА.

Як повідомляють в управлінні гуманітарної політики Дрогобицької РВА, 211 команд-учасників із 5 громад Дрогобицького району зареєструвалися для участі в проєкті «Всеукраїнські шкільні ліги Пліч-о-пліч».

Змагання проходитимуть з пʼяти видів спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування, черліденг, у яких беруть участь хлопці та дівчата. 

Дрогобицька громада зареєструвала 80 команд-учасників, серед них: 30 із футзалу, 18 із баскетболу, 16 із волейболу, 9 зі спортивного орієнтування, 7 із черлідингу.

Бориславська громада зареєструвала 54 команди-учасники, серед них: 21 з волейболу, 13 з баскетболу, 12 з фут залу, 6 з черлідингу, 2 зі спортивного орієнтування.

Трускавецька громада зареєструвала 30 команд-учасників: 12 з волейболу, 12 з баскетболу, 6 з фут залу. Східницька громада –  24 команд-учасників, а Меденицька – 23.

Тим часом зареєстровані команди почали активну підготовку. Адже вже незабаром стартує наступний етап масштабного спортивного дійства для українських школярів.

«Всеукраїнські шкільні ліги Пліч-о-пліч» — це спільна ініціатива Офісу президента, Міністерства освіти та науки, а також Міністерства молоді та спорту. Шкільні ліги проходять під гаслом «Разом переможемо».

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Міноборони планує додати функцію електронних направлень на ВЛК через Резерв+

Дмитро Лазуткін сьогодні повідомив, що висновки військово-лікарської комісії для військовозобов'язаних громадян України дійсні п'ять років

2 години тому

На Львівщині змінився військовий комендант

Раніше був Тарас Грень

3 години тому

У Львові маршрутки курсують до 20 години

Мешканці скаржаться на роботу транспорту

4 години тому

Україна втратила 40% Вовчанська

росіяни сконцентровані на напрямках населеного пункту Липці, Вовчанськ і на лівому-правому флангу міста Вовчанськ

5 години тому