Підлеглі Садового вірять, що львівʼяни справляться за 40 хвилин

Новини 01 Липня, 2024 34

Після цього впродовж наступних 40 хв у вас є можливість здійснювати безкоштовні пересадки у будь-які інші транспортні засоби

Пересадка: як користуватися 

У громадському транспорті тестово запрацювала безоплатна пересадка для студентських ЛеоКарт.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівавтодор.

Уже незабаром ця опція буде доступною і для всіх інших власників транспортних карток. Як здійснювати пересадку без додаткової оплати протягом 40 хв – розповідаємо далі.

🔹При вході у салон завалідуйте свій проїзд транспортною ЛеоКарт. Після цього впродовж наступних 40 хв у вас є можливість здійснювати безкоштовні пересадки у будь-які інші транспортні засоби. 

🔹 Валідація при здійсненні пересадки у кожному наступному транспортному засобі є обов’язковою. Якщо пересадку не зареєструвати через валідатор – вона не відображатиметься у системі е-квитка і контролери ЛКП “Львівавтодор” її не побачать при перевірці валідацій. Відповідно пасажир ризикує отримати штраф за безквитковий проїзд. 

🔹Для реєстрації пересадки, як і при звичайній валідації проїзду, необхідно прикласти транспортну картку до зчитувача у нижній частині валідатора. Підтвердженням успішної реєстрації пересадки також є зелена галочка на екрані валідатора та напис “Вхід зареєстровано”. 

🔹Кількість пересадок необмежена. Ви можете пересідати енну кількість разів на різні види транспорту, але не пізніше ніж 40 хв з моменту першої валідації. Тобто пасажир може реєструвати стільки пересадкових квитків, скільки встигне за цей проміжок часу.

🔹Тривалість поїздки з усіма пересадками не обмежується 40 хв. Це час, протягом якого пасажир може безкоштовно пересісти у наступні транспортні засоби і завалідувати проїзд. 

🔹Безкоштовна пересадка поширюється і на квитки за попутників (але не за багаж). Для цього у кожному наступному транспортному засобі, в який здійснюєте пересадку протягом 40 хв, необхідно валідувати відповідну кількість додаткових квитків за друзів, які їдуть з вами.

🔹Проїзд з усіма зареєстрованими пересадками в іншому транспорті коштуватиме як одна поїздка з ЛеоКарт – всього 13 грн зі загальною транспортною карткою та 6,5 грн зі студентською. Зверніть увагу, при валідації студентською ЛеоКарт за попутників – вартість додаткового квитка становить 13 грн.

Коментарі

Позначки: , , , , ,