Новини

Піар – то найкраще, що вдається Садовому на посаді міського голови, – Синютка

Садовий дуже успішний в піарі. І це справді у нього виходить. І якщо мене запитають, хто найкращий в піарі, то, звичайно, це міський голова Садовий. Але робота міського голови – це має бути не лише піар. Це ще, крім того, і забезпечення комфортного життя для львів’ян. Це світло, це вода, каналізація, дороги. Повірте, що це не є найсильнішою стороною сьогоднішнього міського голови.

Як пише «Четверта студія», так прокоментував народний депутат України від «Європейської Солідарності» Олег Синютка в інтерв’ю Цензор.нет  харизматичність міського голови Львова Андрія Садового  у якого, за висловом журналіста, є «загадкове поблискування окулярами, стиль, вміння напрочуд гарно формулювати».

Як зазначив Синютка, «харизма не вимірюється лише піаром. Він справді дуже успішний в піарі. І це справді у нього виходить».

«І якщо мене запитають, хто найкращий в піарі, то, звичайно, це міський голова Садовий. Але робота міського голови – це має бути не лише піар. Це ще, крім того, і забезпечення комфортного життя для львів’ян. Це світло, це вода, каналізація, дороги. Повірте, що це не є найсильнішою стороною сьогоднішнього міського голови. Як не найсильнішою стороною є і патріотична позиція. І вважаю, що львів’яни цього не заслуговують», – наголосив Синютка.

Він також зазначив, що коли нещодавно львів’яни вийшли на протест проти того, що сьогоднішня влада дозволила бойовикам перевіряти позицію українських Збройних сил на Донбасі, нікого – ні міського голови, нікого з його команди – не було серед людей в цей тяжкий момент!

«Там треба показувати українську патріотичну позицію. А не розказувати про неї зі своїх каналів», – заявив Синютка.

Повну версію інтерв‘ю народного депутата України від партії «Європейська Солідарність», кандидата на посаду міського голови Львова Олега Синютки читайте на «Цензор.НЕТ».

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

У “Резерв+” тепер доступний електронний військово-обліковий документ

Заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко 18 червня…

6 години тому

Кабмін звільнив скандального Найєма

Рішення уряду

7 години тому

Україна знижуватиме мобілізаційний вік

Нардеп Лозинський

8 години тому

Садовий розкритикував Верховну Раду

Мер Львова знову бавиться у політику

8 години тому

На шахті “Надія” провели обшуки (ВІДЕО)

Тепер ви мені скажіть, що Венгрин та його команда «заходять» на підприємства, щоб їх розвивати,…

9 години тому