Петро Адамик увійшов в коаліцію із мером Львова Андрієм Садовим

Новини 29 Липня, 2024 288

У Львові пропонують запровадити автономне вуличне освітлення на сонячних батереях

Тепер головна інтрига полягає у тому, чи вдасться Садовому досягнути продовження засідання ЛМР цього вівторка

Сесія Львівської міської ради завершилась ще у вівторок, проте досі ніхто не звернув увагу на подію, яка може стати справжнім переворотом львівського болота.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівські пліткарі.

Розлючений Садовий, якому вдалося виторгувати у депутатів тільки два кредитних питання (на ремонт дороги по Миколайчука та будівництво крематорію) під кінець сесії виступив з ініціативою підписати «меморандум» – про те, що решта важливих для нього питань (а основне – створення університету на базі Unbroken) будуть розглянуті на позачерговій сесії у вівторок, 30 липня.

Цей «меморандум», як його назвав Садовий, підписали голова його фракції «Самопоміч» Вікторія Довжик і голова фракції «ЄС» Петро Адамик.

Після чого понеслося;))

Решта фракцій одноголосно звинуватили Адамика в тому, що він фактично підписав коаліцію із Садовим.

Понеслося і в самій фракції «ЄС», яка, як відомо, має декілька груп впливу і не всі, окрім групи Адамика, погоджуються на те, аби дружити з Садовим, а тим паче – створювати з ним коаліцію. Адже з членами фракції про це банально ніхто не говорив.

Тепер головна інтрига полягає у тому, чи вдасться Садовому досягнути продовження засідання ЛМР цього вівторка.

Якщо на нього прийде більшість депутатів і буде кворум, це означатиме, що нова коаліція «ЄС», Садового (а може і ще когось, адже в Андрія Івановича активно над цим працюють) таки відбулася.

Якщо ж ні, Садовий всього лише ситуативно зазнає поразки. Але це в жодному разі не означатиме, що він припинить спроби шукати зручну для себе конфігурацію голосів у теперішній сесійній залі, щоб дотиснути принципові питання, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , , ,