Педагогині з Донеччини відвідали Львівську міську раду

Новини 20 Червня, 2024 49

педагогині Донецького регіону є учасницями Всеукраїнської освітньої конференції: «Вчителі майбутнього», яка проходитиме 20-21 червня

Учительки з Бахмута, Соледара, Словʼянська, Краматорська. Самі ці слова викликають душевний трепет. Педагогині, які проводять уроки онлайн під обстрілами, а замість шкільного дзвінка – сигнал повітряної тривоги.

Про це пише Четверта студія з посиланням на інформаційний портал ЛМР.

Та навіть в таких надскладних умовах вони випромінюють впевненість і залишаються вірними своїй справі.

«Для того, аби надати можливість в особистому та професійному розвитку для вчителів Донеччини, Центр волонтерства та захисту, започаткував проект «Творці Змін», – розповідає співорганізаторка ЦВЗ, депутатка ЛМР Наталія Шелестак. – Сьогодні учительки відвідали Львівську міську раду, ми всі разом обговорили багато цікавих тем, піднялись на Ратушу. Вкінці зустрічі зрозуміли, як багато у нас спільного, було таке відчуття, наче ми старі друзі. Мене особисто вразила їх впевненість і віра перемогу. Хочу вкотре подякувати ЗУАДК (Злучений Український Американський Допомоговий Комітет), завдяки якому ці жінки змогли приїхати у наш чарівний Львів», – розповіла Наталія Шелестак.

Додамо, що педагогині Донецького регіону є учасницями Всеукраїнської освітньої конференції: «Вчителі майбутнього», яка проходитиме 20-21 червня у Львові.

Це – найважливіший та наймасштабніший щорічний освітній захід в Україні. Головною темою конференції цього року є «Сила освіти під час війни».

Коментарі

Позначки: