Новини

П’ять заарештованих авто представницького класу підуть “з молотка”

П’ять легкових автомобілів орієнтовною вартістю близько 7 мільйонів гривень, які готові до аукціону, продемонстрували журналістам, повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

Глава Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, Антон Янчук розповів, що це перша передача активів, заарештованих в кримінальних виробництвах, для реалізації.

Автівки передали держпідприємству “СЕТАМ” і вже 20 листопада вони будуть на торгах. Загальна вартість лотів близько 7 млн грн.

Відзначається, що загалом Нацагентству передано 22 транспортних засоби, конфіскованих в рамках розслідування “справи Клименка”.
Як відомо, головний військовий прокурор Анатолій Матіос на брифінгу в Києві 6 жовтня заявив, що арештоване майно екс-міністра доходів і зборів передано в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами отриманими від корупційних злочинів.
Сам Клименко заявив, що заперечує причетність до відчуженого на користь держави рухомого і нерухомого майна, перерахованого на брифінгу Матіосом.

Коментарі

Олег Довганик