Новини

«П‘яні бляхи» позбавили життя молодого львів’янина

У поліції розповіли подробиці смертельної ДТП, яка сталася сьогодні, 24 вересня, біля заправки WOG  у селі Сокільники на Львівщині.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області,  24 вересня, близько третьої години ночі, на вулиці Стрийській зіткнулись автомобіль BMW,  яким керував 22-річний львів’янин та мікроавтобус Mersedes Sprinter, за кермом якого перебував 43-річний мешканець Закарпатської області.

Внаслідок зіткнення 29-річний пасажир легковика від отриманих травм помер на місці події, ще один – 22-річний госпіталізований у нейрохірургічне відділення однієї з львівських лікарень. Водій BMW отримав садна та забої, окрім того медики діагностували у нього «алкогольне сп’яніння».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі.

Водій автомобіля BMW затриманий в порядку ст.208 КПК України та перебуває в лікарні під вартою. Невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Як стало відомо, автомобіль BMW, водій якого перебував за кермом п‘яним, має номери іноземної реєстрації.

Як повідомлялося, 24 вересня, о 03:30, на вул. Стрийській (Сокільники) сталося ДТП з постраждалими. Зі слів свідків, BMW на іноземній реєстрації врізався в Sprinter (Закарпаття). Удар був настільки сильний, що в мікроавтобуса вирвало міст.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

22 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

23 години тому