Новини

Озеро Задорожнє готують до відкриття сезону: водолази дістають предмети, які несуть загрозу людям (ФОТО, ВІДЕО)

Перед початком літнього сезону водолази Миколаївської рятувальної станції провели обстеження підводної частини місць масового відпочинку на озері Задорожнє.

Як пише «Четверта студія», Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області на своїй сторінці у ФБ повідомила, що 19 травня, перед початком літнього сезону, водолази Миколаївської рятувальної станції провели обстеження підводної частини місць масового відпочинку на озері Задорожнє.

«На берег було піднято предмети, які становили загрозу для безпечного відпочинку: пластикові та скляні пляшки, невелике каміння, фрагменти металевої бочки, металеві предмети, поліетиленові пакети, килимок», – зазначається у повідомленні.

Довідково. Задорожнє — озеро у Стрийському районі Львівської області, також відоме в народі як «Байкал», завдяки чистій воді та сприятливим умовам для відпочинку, утворене в результаті затоплення Дроговизького вапнякового кар’єру. Озеро розташоване на висоті 265 м над рівнем моря; глибина озера — 27 м. Довжина — 1 123 м, ширина — 560 м. Берегова лінія становить 3 135 м.

Фото: ЦРВС
Фото: ЦРВС
Фото: ЦРВС
Фото: ЦРВС
Фото: ЦРВС
Фото: ЦРВС
Фото: ЦРВС
Фото: ЦРВС

Коментарі

Ольга Корнієнко