Новини

Організація “Об’єднання українців Польщі” подякувала Порошенку за роз’яснення політичної ситуації в Україні

Українська громада Польщі та Об’єднання українців у Польщі подякували в листі п’ятому президентові, лідеру партії “Європейська Солідарність” Петру Порошенку за роз’яснення політичної ситуації в Україні, яке він надав в інтерв’ю “Gazeta Wyborcza” від 15 лютого цього року.

Про це повідомляє прес-служба “Європейської Солідарності”, пише “Четверта студія” з посиланням на “Прямий”.

“Довгий час ми з обуренням спостерігали за акцією дезінформації українського суспільства та дискредитації Вашої особи, недооцінення Ваших досягнень. Ця масштабна акція проводилася в Україні, світі, а також серед громадян України, які проживають за її межами. Для нас було пригноблююче, яким брутальним і безжалісним способом знищуються плоди Вашої багатолітньої співпраці”,- йдеться в листі.

 

 

Автори листа зазначають, що ніколи не мали сумніву, що Україна як держава вистояла в час критичних 2014 – 2018 років лише завдяки мудрості, авторитету Петра Порошенка у світі та розумінню всіх загроз, які нависли над Україною.

“Інтерв’ю, Ваші відповіді на запитання ставлять усе на місце, а також надихають надією, що багато з тих, кого ввели в оману пропагандою чи дешевими обіцянками, отямляться. Ваш глибокий аналіз, розуміння геополітичних процесів, визнання, яке ви здобули, перш за все серед світових лідерів, є для нас запорукою, що і Ви, і Україна витримаєте це чергове випробування”,- зазначають в Організації Українців Польщі.

Об’єднання українців Польщі – це найбільш авторитетна організація української меншини в Польщі. Вона об’єднує не трудових мігрантів, а українців, які є громадянами Польщі від народження. Новим напрямом в діяльності організації – надавати допомогу громадянам України, які перебувають на території Польщі й в перспективі можуть вплинути на якісне збагачення громадського життя українців, нащадків депортованих із рідних земель у 1947 році в рамках операції “Вісла”.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Премії та надбавки чиновникам скасують. Гроші підуть на ЗСУ

Чиновники Садового роками нараховують собі космічні премії

9 години тому

Рада дозволила надалі виловлювати людей на вулицях

Продовжила дію воєнного стану

10 години тому

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

11 години тому

З 13 травня парки Львова оброблятимуть від кліщів

Обробка триватиме 5 днів - до п’ятниці, 17 травня, включно. Мешканців закликають утриматися від відвідування…

15 години тому