Окупанти готують резерви: британська розвідка назвала новий напрямок наступу військ РФ

Новини 27 Червня, 2022 43

Окупаційні війська Російської Федерації, які наразі зосереджені на напрямі Сєверодонецьк – Лисичанськ, наразі намагаються відновити швидкість просування на північній осі Ізюма.

Про це з посиланням на дані розвідки повідомляє Міноборони Британії, пише «Четверта студія».

“Хоча основним напрямком наступу Росії залишається Сєвєродонецько-Лисичанська “кишеня”, тиждень постійно інтенсивних обстрілів свідчить про те, що Росія зараз намагається відновити швидкість на північній осі Ізюма”, — йдеться у повідомленні.

Водночас у розвідці зазначили, що українські війська продовжують утримувати лінію в цьому секторі, добре використовуючи лісисту місцевість для підтримки своєї оборони.

У Міноборони Британії також зазначили, що протягом найближчих тижнів російська кампанія, швидше за все, все більше покладатиметься на ешелони резервних сил. Вони складаються з кількох окремих компонентів, які Росія майже напевно вже почала використовувати.

В Міноборони Британії вважають, що попри постійну нестачу кількості резервістів для відправлення в Україну, російське керівництво, ймовірно, як і раніше не хоче віддавати наказ про загальну мобілізацію.

Коментарі

Позначки: , ,