Новини

Оксана Юринець привітала українців з Новим роком

Вже закінчується 2023-й рік. Прийдешній 2024-й несе нам нові виклики – та ми вже давно навчилися давати раду з будь-якими проблемами.

Про це пише пише політик, голова волонтерського штабу Української команди на Львівщині Оксана Юринець, пише Четверта студія.

«Цьогоріч, продовжуючи боротьбу за Незалежність України наші ЗСУ, усі українці як і попередні роки захищали Європу від російської агресії, будували економіку, наближали вступ України до НАТО та Європейського Союзу.

Ця боротьба яка триває, доводить світу, що ми – сильна нація, яка знає куди рухається. Так, на цьому шляху маємо безліч труднощів. Та будь-які виклики – це шанс. Шанс стати кращим та ще сильнішим.

На цьому шляху Україна втратила і втрачає своїх захисників, які загинули на війні. Ми втратили батька і дідуся, якого дуже бракує нам усім. Коли втрачаєш близьких, то розумієш: життя дуже коротке, щоби жалітися на несправедливість та бідкатися. Потрібно шукати сили та ще наполегливіше працювати. Негараздів вистачає: росія вже давно воює проти нас, готуючи більш масштабну агресію світу, влада приймає закони, котрі можуть знищити малий і середній бізнес, вдарити по місцевому самоврядуванню а також зруйнувати довіру до державних інституцій.

Але скажіть – хіба які-небудь труднощі нас колись зупиняли? Ми завжди йшли вперед та долали їх. Бо все, що не вбиває – робить нас сильнішими.

Тому в Новому році хочу побажати усім не боятися, приймати цей світ таким, яким він є і з чистим серцем та добротою робити його кращим, підтримувати військових, або йти у військо. Бо хто, як не ми!

Дякую за цей рік усім, хто був поруч і допомагав спільно наближати нашу перемогу!», – йдеться у повідомленні.

З Новим роком друзі!

фото Володимир Шурубура Марія Шурубура

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Премії та надбавки чиновникам скасують. Гроші підуть на ЗСУ

Чиновники Садового роками нараховують собі космічні премії

13 години тому

Рада дозволила надалі виловлювати людей на вулицях

Продовжила дію воєнного стану

13 години тому

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

15 години тому

З 13 травня парки Львова оброблятимуть від кліщів

Обробка триватиме 5 днів - до п’ятниці, 17 травня, включно. Мешканців закликають утриматися від відвідування…

18 години тому