Нардеп з Львівщини Цимбалюк подружився з втікачем Димінським

Новини 08 Жовтня, 2024 45

Їздить до нього на зустрічі

Нардеп Михайло Цимбалюк подружився із втікачем Петром Димінським.

Про це пише Четверта студія з посиланням на телеграм-канал Політичний треш.

«Але на Львівщині з партійною дисципліною уже давно величезні проблеми. Ми неодноразово писали, що Цимбалюк взагалі не має впливу на фракцію в обласній раді. Що робити з цим він не знає та й грошей без підконтрольного стада на безбідне життя не вистачає. Тому генералісимус частенько їздить до країн Балтії, де зустрічається зі своїм давнім другом – Петром Димінським, який уже давно купив собі паспорт на ім’я Петраса Димінскаса.

Про що спілкуються ці два давні риги ми не знаємо, але настрій у генералісимуса завжди покращується після повернення в Україну

Обласні обранці теж дуже невдоволені таким станом справ, тому скинулися і відправили свого нового хазяїна Кепку з двома “дипломатами” кешу на Турівську. Там львівський гінець зустрівся із заступником баби Юлі – Валерієм Дубілем, який відповідає за кадрові призначення в обласних осередках.

За нашою інформацією, Дубіль “дипломати” прийняв і дав вказівку розпочати інформаційну кампанію з дискредитації генералісимуса перед фракцією у Парламенті, щоб підготувати хороший ґрунт.

Тепер Дубіль одним “дипломатом” має “переконати” бабу Юлю призначити нового керівника або керівницю осередку партії на Львівщині, який/яка налагодять конструктивні відносини з фракцією. 

Тому слідкуємо за “батьківщинівцями”. Хто найбільше критикуватиме Цимбалюка, в того/тої, мабуть, найбільше шансів замінити його на чолі обласного осередку», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: ,