Нардеп Дубінський відпочиває у Барселоні (ФОТО)

Новини 26 Липня, 2023 417

Народний депутат Дубінський ПРЯМО ЗАРАЗ відпочиває в Барселоні у своєї дівчини.

Про це пише Четверта студія з посиланням на телеграм-канал «Швець».

Тобто Дубінський збрехав МОЗ, що виїзжджає в Європу, для лікування свого батька. Тато був просто прикрияттям. Дубінський поїхав до Барселони висіти зі своєю дівчиною та перевірити, як там поживають його виведені гроші.

Його дівчина і виклала у сторіз в інсті фото у з Дубом. Точніше з ногою Дуба. На нозі у Дуба примітне тату. Переплутати це тату з якимось іншим неможливо. На фото зі сторіз Дубінський. Сторіх викладене вчора. Фото зняте зранку вчора. Дівчина живе в Барселоні. І вона точно дівчина Дубінського.

Я прямо максимально ору з того, що Дуб тусуючись в Барселоні критикує за поїздку на відпочинок іншого депутата Арістова. І Володимира Омеляна.

Там зараз кажуть, що Володимир Зеленський вирішив покарати депутатів, які катаються у відпустки. Справа добра. І вирішив покарати депутатів, які працювали на росіян. Тим більше добра справа, давно час.

Дубінський вибиває два з двух.

Сподіваюсь, що про Дуба цього разу не забудуть.

Профіль дівчини закритий, але в неї в друзях чимала кількість людей, тому багато хто перевірити встигне. Пока видалять. Скину в каментах посилання на профіль.

В мене тільки одне питання. Наскільки треба бути поїхавшим, щоб тусуючи в Барселоні, пригати на інших депутатів, які як і Саша чілять за кордоном?, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: