Згідно даних Держстатистики найдоступнішим м’ясом в Україні залишається курятина. Найдорожчим м’ясом стала яловичина. Її вартість в середньому становила 128,5 грн/кг.
Про це повідомляє agronews.
У квітні вартість тушки курки в середньому становила 58,4 грн/кг. Найдорожче курятину продавали в Донецькій і Чернівецькій областях — 62,8 грн і 62,1 грн/кг продукту. Найдешевше у Львівській та Дніпропетровській області — 54,4 і 54,6 грн/кг.
Значно дорожче коштувала свинина — 116,1 грн/кг продукту. Найвищі ціни на свинину зафіксовано в Києві і Закарпатської області — 130 і 122,9 грн/кг, найнижчі у Тернопільській області — 105,9 грн/кг.
Яловичина завершила квітень у статусі найдорожчого м’яса. Вартість продукту в середньому становила 128,5 грн/кг. Найдорожче продавали яловичину в Київській та Чернівецькій області — 145,3 і 145,9 грн/кг продукту, найдешевше в Донецькій області — 116 грн/кг.