Новини

На зимову Олімпіаду поїдуть троє санкарів з Львівщини

Тренерський штаб національної збірної команди України з санного спорту вже оприлюднив остаточний склад команди для участі у змаганнях ХХІІІ зимових Олімпійських ігор, що відбудуться упродовж 9 – 25 лютого 2018 року у південнокорейському Пхьончхані, інформує ЛОДА.

Загалом у олімпійській програмі з санного спорту буде розіграно чотири комплекти нагород, за кожен з яких будуть змагатися п’ятеро представників України, в т.ч. й троє вихованців львівської школи санного спорту.

Зокрема, в одномісних санях змагатимуться львів’яни Олена Стецьків (1994 р.н.) серед жінок та Антон Дукач (1995 р.н.) серед чоловіків. У змаганнях двомісних саней серед чоловіків на льодовій трасі в Пхьончхані виступить «синьо-жовтий» дует у складі Олександра Оболончика (Тернопільська область) та Романа Захарківа (1991 р.н.) (Львівська область), для якого Олімпіада стане вже третьою у спортивній кар’єрі. Окрім них Україну представлятиме ще один представник Тернопільщини Андрій Мандзій у чоловічих одномісних санях.

Україна буде представлена на олімпійському турнірі також і в командній естафеті. Кожна команда-учасниця формується з чотирьох учасників – по одному чоловічому і жіночому екіпажу та двомісні чоловічі сани, результати проходження траси кожного з яких додаються. Зауважимо, що на Олімпіаді-2018 боротьбу за медалі в естафеті вестимуть 13 команд.

Тренерський склад збірної команди України також буде львівським: планується, що до Південної Кореї вирушать Тарас Гарцула, Володимир Вахрушев та Олег Жеребецький.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Будинок вчених повернули громаді Львова

Прокурори через суд

14 хв. тому

Критична ситуація може бути не на фронті, а в тилу

Наприкінці травня це стане найважчою точкою в історії незалежної України

31 хв. тому

В Україні 15 тисяч військових не хочуть воювати

Отримали дисциплінарне покарання

42 хв. тому

Російські пропагандисти поширюють фейк про затримання Залужного

Фейк є частиною російської стратегії зі штучного створення конфлікту між армією та політичним керівництвом України

53 хв. тому