Новини

На Закарпатті перекривали дорогу (ВІДЕО)

Дорогу у селі Білки на Закарпатті перекривали сьогодні, 12 квітня. Люди вимагали відремонтувати автошлях обласного значення “Довге — Іршава”. Про це у коментарі Суспільному повідомив учасник мітингу Павло Зейкан.

За його словами, на акцію протесту вийшли близько 50-ти людей. Вони перекривали дорогу з 8-ї ранку до 11-ї. “Щодо цієї дороги були проведені тендери: з 2018-го до 2020-го проєкт, який не закінчили. Вони оплатили близько 55 млн гривень на ремонт цієї дороги. За цей час зробили буквально 10 км з 21-го”, — розповів Павло Зейкан.

“Зараз пішли розірвання договорів. Люди зібралися на мітинг, тому що представники влади зробили новий тендер, який хочуть проводити до червня. Ця дорога в катастрофічному стані. Там вибоїни дуже великі. Швидка і поліція, які їдуть на виклики, просуваються півгодини ці 5-6 км”, — каже Павло Зейкан.

Чоловік також повідомив, що чекали представників обласної влади: “Було звернення на голів ОДА та облради. До нас вийшов тільки голова Білківської тергромади та депутат облради, які повідомили, що потрібно чекати експлуатаційні роботи, які мають бути у найближчі тижні. Вимога учасників акції протесту — відразу після Пасхи почати капітальний ремонт хоча б деяких ділянок дороги”.

Суспільне також намагається дізнатися детальнішу інформацію від представників місцевої влади щодо ремонту дороги.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Юрій Холод привітав мешканців Львівщини з Великоднем

На Львівщині святять паски

9 години тому

На Закарпатті роми стали проти мобілізації

Стрілянина біля ТЦК

14 години тому

У Львові 65% пасажирів користуються ЛеоКарт

65% пасажирів міського громадського транспорту оплачують/реєструють свої поїздки картками ЛеоКарт – загальними, студентськими, учнівськими та…

18 години тому

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

1 день тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

1 день тому