Новини

На Стрийщині незаконно ретранслювали телеканали

За процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури повідомлено про підозру директорці одного із підприємств у сфері телевізійного мовлення. Їй інкримінують незаконне розповсюдження програм мовлення та порушення суміжних прав (ч. 1 ст. 176 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу прокуратури Львівської області.

За даними слідства, протягом січня – вересня 2021 року підозрювана, будучи службовою особою, здійснювала ретрансляцію програм мовлення всеукраїнських телеканалів на території Стрийщини без укладення відповідних договорів. При цьому очолюване місцевою мешканкою товариство одержувало прибуток – абонентську плату, яку їй сплачували користувачі.

Таким чином жінка порушила суміжні права правовласника, який мав виключне право на розповсюдження цих програм і завдала йому збитки на майже 67 тис грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі відділення поліції №2 Стрийського районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Справедливість буде: Цимбалюк пішов проти людини Гетьманцева

В.о. заступника голови ДПС Сокура необхідно відсторонити з посади, бо він може впливати на хід…

5 години тому