На Радехівщині під час автотрощі загинули троє жителів Луцька (ФОТО)

Новини 06 Листопада, 2019 460

Внаслідок зіткнення автомобілів, водій та двоє пасажирів легковика загинули на місці ДТП

На Львівщині поліцейські розслідують обставини загибелі трьох людей внаслідок ДТП.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталась 5 листопада близько 19.30 на автодорозі «Львів-Луцьк» між селами Сабанівка та Стоянів у Радехівському районі.

Зіткнулись автомобілі «Шкода Рапід», яким керував 32-річний мешканець міста Луцьк Волинської області та «Сітроен Кроссер», за кермом якого перебував 30-річний житель одного з сіл Кам’янка-Бузького району. Внаслідок зіткнення водій та двоє пасажирів «Шкоди», мешканці міста Луцьк віком  34 та 38 років, від отриманих травм померли на місці події. Водій «Сітроена» з тілесними ушкодженнями госпіталізований.

Фото: НПУ

Поліцейські розслідують обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

За інформацією національної поліції з початку року на території Львівської області зареєстровано 17903 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 323 осіб загинуло та 3074 травмовано.

Підрозділами ДСНС на ДТП здійснено 158 виїздів, врятовано 51 особу.

Коментарі

Позначки: , ,