Новини

На львівському курорті встановили камери спостереження з розпізнаванням автомобільних номерів та обличчя

У курортному місті Трускавець на Львівщині, встановили камери відеоспостереження з розпізнаванням  автомобільних номерів та обличчя.

Як повідомляється на сайті Трускавецької міської ради, про 31 січня під час сесії Трускавецької міської ради розповів очільник Дрогобицької місцевої прокуратури Юрій Малахівський.

Як зазначається, у Трускавці закупили програмний продукт Axxon Next до камер відеоспостереження, який дозволяє розпізнавати автомобільні номери та обличчя.

Беезпосередній доступ до даних з камер мають і правоохоронці Трускавця. Є можливість пошуку за кольором, розмірами об’єкта, швидкостями, напрямками. Надалі, комбінуючи ці можливості з картою міста буде створений реакційно-моніторинговий центр з продуктивністю більшою в рази та можливістю автоматизації процесів.

«Оперативно реагувати на події працівникам прокуратури неабияк допомагає обладнання вуличного відеоспостереження, яке міська рада закупила в рамках Програми «Безпечне місто». До того ж, нещодавно закуплено програмний продукт Axxon Next – інтелектуальні функції, як розпізнавання автомобільних номерів та обличчя, з проведенням гендерно-вікової аналітики, дозволяють швидко реагувати на події схожості з шуканими подіями. Безпосередній доступ до даних з камер мають й правоохоронці Трускавця. Є можливість пошуку за кольором, розмірами об’єкта, швидкостями, напрямками. Надалі, комбінуючи ці можливості з картою міста буде створений реакційно-моніторинговий центр з продуктивністю більшою в рази та можливістю автоматизації процесів», – зазначив під час свого звіту Юрій Малахівський.

Окрім того, у своєму звіті на сесії міськради  Юрій Малахівський відзначив, що  у Трускавці минулого року  рівень злочинності зменшився на 35,1%. Розкрито вдвічі більше злочинів порівняно з 2017 роком.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

13 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

14 години тому