Новини

ДБР Львівщини прозвітувало про виконану роботу

Сьогодні, 1 лютого, відбувся брифінг в.о. директора Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Львові – Віталія Стеця.

За два місяці роботи Територіальне управління Державного бюро розслідувань у Львові направило до суду майже три десятки кримінальних проваджень:

“За два місяці нашої роботи до суду скеровано з обвинувальним актом 28 кримінальних проваджень, оголошено особам про підозру у 32 кримінальних провадженнях. Зокрема, 5 осіб було затримано на гарячому при отриманні хабара. Вказаним особам обрані відповідні запобіжні заходи”, – зазначив Віталій Стець.

Станом на сьогодні управління ДБР у Львові здійснює досудове розслідування у 525 кримінальних провадженнях, з них 421 кримінальне провадження управлінню передали інші правоохоронні органи, а ще 104 кримінальні провадження безпосередньо зареєстрували слідчі територіального управління.

“Якщо говорити щодо суб’єктного складу, то 50% від усіх проваджень, які ми розслідуємо, – це кримінальні провадження щодо можливого вчинення злочинів працівниками правоохоронних органів, інша велика частина – військові злочини, а також маємо 7 кримінальних проваджень щодо суддей”, – додав Стець.

Коментарі

Субота Юля

Share
Published by
Субота Юля

Recent Posts

У яких випадках військовозобов’язаних жінок можуть призвати

припускає адвокатка, є такий ризик, що щось зміниться з виїздом за кордон жінок в тому…

8 години тому

Українці не платитимуть штрафи за ухилення від мобілізації

В Україні можуть почати блокувати рахунки ухилянтів: нардеп Осадчук пояснив, як це можливо

8 години тому

Залужний поїхав із України

Залужного офіційно звільнено з військової служби і призначено послом у Великій Британії

8 години тому

До 7 років за ґратами засуджено мешканця Стрийщини

забив до смерті товариша через ревнощі до співмешканки

9 години тому