На Львівському бронетанковому заводі відзначили День танкістів

Новини 11 Вересня, 2021 231

У другу неділю вересня в Україні відзначають День танкістів. З нагоди професійного свята колектив Державного підприємства “Львівський бронетанковий завод” привітав депутат Львівської обласної ради Володимир Доманський.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОР.

Він наголосив на тому, що львівські танкобудівники своєю працею зміцнюють українське військо та роблять Україну непереможною. Під час урочистостей Володимир Доманський вручив представникам колективу почесні нагороди від Львівської обласної ради.

«Оборонно-промисловий комплекс – це наша надійна опора. Адже в час російсько-української війни ви створюєте, модернізуєте техніку для Збройних Сил України, виробляєте машини, тягачі, унікальні  пожежні танки. Львівське підприємство на 100% завантажене замовленнями. Це свідчить про якісну роботу і далекоглядні рішення усього колективу, який кує міцну броню для наших захисників» – наголосив Володимир Доманський та побажав усім миру,  потужного розвитку та стабільності.

За вагомий внесок у виготовлення, ремонт, відновлення бронетанкової й автомобільної техніки, високий професіоналізм, сумлінну працю та з нагоди Дня танкістів подяками Львівської обласної ради нагороджено працівників ДП «Львівський бронетанковий завод»: інженера технолога Степана Жигайла, слюсаря – ремонтника Івана Святого, контролера Ганну Миколів. Цього року День танкістів відзначатимуть у неділю 12 вересня.

Коментарі

Позначки: