Новини

На Львівщині зростає смертність від коронавірусу, – епідеміолог

Упродовж першого тижня весни у Львівській області погіршилась епідеміологічна ситуація із коронавірусною інфекцію. Кількість смертей зросла до 60 осіб, таким чином перевищивши тижневі кількості відзвітованих смертельних випадків з кінця січня 2021 року. Ріст випадків в області продовжує набирати темп і має більшу швидкість, ніж під час попереднього спалаху у листопаді 2020 року.

Як пише «Четверта студія»,про це повідомляється на сторінці Львівського обласного лабораторного центру у ФБ.

«Тенденції невтішні. Потрібна максимальна мобілізація свідомості щодо дотримання всіх необхідних рекомендацій. Маска є необхідною. С.оціальна дистанція є необхідною. Вихідні варто провести дома. Контактні з хворими повинні залишитися дома», – зазначила  керівник Львівського обласного лабораторного центру Наталія Іванченко-Тімко.

Як інформує ЛОЛЦ, щодо аналізу ситуації щодо COVID-19 на Львівщині станом на 5 березня 2021 року.

Упродовж першого тижня весни у Львівській області погіршилась епідеміологічна ситуація із коронавірусною інфекцію. Кількість смертей зросла до 60 осіб, таким чином перевищивши тижневі кількості відзвітованих смертельних випадків з кінця січня 2021 року.

Ріст випадків в області продовжує набирати темп і має більшу швидкість, ніж під час попереднього спалаху у листопаді 2020 року.

За останній тиждень виявленість сягла в середньому 500 випадків в день, при найвищому значення 27 лютого у майже 700 випадків. Варто зазначити, що на піку виявленості у листопаді середня кількість випадків за тиждень сягала 700 в день.

Також частка активних випадків почала зростати (синя частина графіку нижче), як і частка смертності. Так, за останній тиждень одужало майже 300 осіб, а було підтверджено нових випадків майже 500.

 

Скриншот ЛОЛЦ
Скриншот ЛОЛЦ
Скриншот ЛОЛЦ
Скриншот ЛОЛЦ
Скриншот ФБ

Тенденції невтішні. Потрібна максимальна мобілізація свідомості щодо дотримання всіх необхідних рекомендацій. Маска є…

Опубликовано Nataliya Ivanchenko Timko Пятница, 5 марта 2021 г.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

7 години тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

8 години тому

Комунальне підприємство “Зелене місто” очолив Олександр Єгоров

Найголовніші проекти підприємства “Зелене місто” — будівництво механіко-біологічного комплексу з переробки ТПВ та рекультивація Грибовицького…

8 години тому