Новини

На Львівщині завершились покази фотовиставки до 100-річчя ЗУНР

У навчальних закладах та музеях Львівщини відбувся показ науково-популярної фотовиставки «Галицька Армія у боротьбі за незалежність України», метою якої є патріотичне виховання молоді.

Про це інформують у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

Зокрема, до огляду презентували 10-ть стендів, які розкривають основні сторінки історії Галицької Армії – «Досвід, здобутий у лавах війська Австро-Угорщини», «Листопадовий зрив», «Організація збройних сил ЗУНР», «Військове командування», «Військове міністерство та командування збройних сил ЗУНР», «Бої за Львів», «Другий етап польсько-української війни», «Треба допомогти нашим братам-наддніпрянцям визволити Україну…», «У трикутнику смерті», «Галичина в боротьбі за Україну у ХХ – на початку ХХІ ст».
Організатори виставки – громадська організація «Міжнаціональний центр неформальної освіти», за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

Додамо, що захід реалізували у межах Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2018-2020 роки.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

5 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

5 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

6 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

9 години тому