Новини

На Львівщині затримали росіянина, який прикидався громадянином України (ВІДЕО)

Співробітники Держприкордонслужби на Львівщині вчора, 7 червня, завадили спробам іноземців незаконно потрапити в країни ЄС.

Як повідомили у Держприкордонслужбі України, трьох іноземців затримали на Львівщині прикордонники Мостиського загону. Перевіряючи на контрольному посту одну з автівок прикордонний наряд окрім водія, громадянина України, виявив в ній трьох чоловіків. Двоє з пасажирів виявилися громадянами Судану. Вони мали при собі посвідки на тимчасове проживання в Україні. А от третій документів при собі не мав. Спочатку він намагався видавати себе за громадянина України, проте як з’ясувалося згодом він є громадянином Росії. Також прикордонники встановили, що «мандрівники» планували автомобілем під’їхати поближче до кордону, а потім незаконно перетнути його і потрапити в сусідню Польщу.

Скриншот відео

Крім того, прикордонники Мостиського загону затримали 2 громадян Туреччини. Один з них спробував використовуючи підроблений документ перетнути кордон потягом «Львів-Вроцлав». Інший слідував в Польщу пішки оминаючи пункти пропуску.

Всіх затриманих іноземців буде притягнуто до адміністративної відповідальності. Наразі тривають подальші фільтраційні заходи.

 

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

24 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

1 день тому