Новини

На Львівщині водій рейсового автобуса скоїв ДТП будучи “під кайфом” (ФОТО)

Водій автобуса, який скоїв наїзд на 8-річну дівчинку у Винниках, перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

За даними  поліції, 10 вересня у місті Винники, близько 14.20, водій автобуса «Еталон» сполученням «Львів-Журавники», 46-річний мешканець Перемишлянського району, вчинив наїзд на 8-річну місцеву мешканку. Дитину з тілесними ушкодженнями було госпіталізовано.

Згідно з висновками медичної експертизи, на момент скоєння ДТП водій автобуса перебував у стані наркотичного сп’яніння

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці просять зголоситися очевидців ДТП за номером 102 або звернувшись у найближчий відділ поліції.

Фото: НПУ
Фото: НПУ

Як повідомлялося, у місті Винники водій рейсового автобуса скоїв наїзд на ученицю Винниківської школи-інтернату. У департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що дорожньо-транспортна пригода сталася  10 вересня, близько 13:50 год. в м. Винники по вул. Галицькій.

46-річний водій автобуса «БАЗ А079» (маршрут № 164, «Львів-Журавники»), мешканець с. Борщів Перемишлянського району, здійснив наїзд на пішохода, 8=-річну місцеву мешканку, яка переходила проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу. Потерпіла доставлена до міської дитячої клінічної лікарні м. Львова з діагнозом: “струс головного мозку, забійна рана потиличної ділянки, закритий перелом сідничної кістки зліва”.

Як пише “Винниківський вісник”, 10 вересня, на вулиці Галицькій у Винниках маршрутка Львів – Журавно  збила маленьку школярку. Очевидці надзвичайної події розповіли, що близько 14:15 дівчинка років 10-11 переходила дорогу на пішохідному переході. Мабуть, дівчинка поверталася зі школи, бо мала шкільний наплічник. Раптом на неї наїхала сільська маршрутка. Від сильного удару дитину відкинуло на метрів сім-вісім. На якусь мить вона втратила свідомість, у неї розбита голова. Очевидці надали дівчинці першу допомогу й привели її до тями. На місце події було викликано медиків, які госпіталізували дитину. Дівчинка, яку з травмами було госпіталізовано, є ученицею третього класу місцевої школи-інтернату.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

У Львові відкрили новий сучасний Інформаційно-освітній центр

Ми все пройдемо. Головне – бути світлом і підтримувати одне одного

37 хв. тому

У Шевченківському гаю відкриють інформаційно-освітній центр з укриттям на 200 осіб

В інфоцентрі облаштовали дитячий освітній простір, конференц-зали для проведення заходів, кафе і музейну крамничку

8 години тому

Львів передав захисникам чергову партію обладнання на суму 4,3 млн грн

Серед переданого спорядження – квадрокоптери, генератори, планшети, система керування Radiomaster Boxer, супутникові модеми та інша…

8 години тому

Взуватись зручно й стильно відтепер не потребує зусиль

INTERTOP пропонує широкий асортимент товарів на будь-який смак та гаманець

18 години тому

Садовий будує сміттєпереробний завод як приманку для російських ракет

депутатський корпус має негайно ухвалити рішення про недовіру Садовому та відсторонити його від посади через…

20 години тому