На Львівщині влада вестиме діалог із бізнесом

Новини 21 Жовтня, 2024 15

Андрій Годик, перший заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації

На Львівщині стартує регіональна платформа «Діалог влади та бізнесу», ініційована Президентом України Володимиром Зеленським

На Львівщині стартує регіональна платформа «Діалог влади та бізнесу», ініційована Президентом України Володимиром Зеленським.

Її завдання – реальне посилення комунікації, налагодження комунікації бізнесу не лише з ЛОДА, а й з центральними органами виконавчої влади, контролюючими органами, та, при необхідності, з правоохоронними.

Справді, є багато проблемних питань, які неможливо вирішити на регіональному рівні.

Тому готові стати таким майданчиком, щоб спільно, в комунікації з бізнесом, акумулювати цю проблематику і піднімати її, як на рівні Уряду, так і парламенту. Важливо, щоб в максимально стислі строки були прийняті ефективні управлінські рішення, а діяльність бізнесу була можливою в умовах воєнного стану, незважаючи на всі ті виклики, які є сьогодні.

Наразі визначені ключові галузі з яких розпочнемо діалог. Вони є найбільш бюджетоформуючими і мають значний вплив на формування економіки.

Першу таку зустріч проведемо вже наступного тижня. Стосуватиметься вона транспортної галузі. Стежте за новинами, скоро опублікуємо форму для реєстрації.

Коментарі

Позначки: , , , ,