На Львівщині відзначили 35-річчя з дня заснування Спілки незалежної української молоді

Новини 21 Серпня, 2024 158

Фото

На Львівщині відбулися урочистості з нагоди 35-річчя заснування Спілки незалежної української молоді (СНУМ). Громадська організація була заснована 19 серпня 1989 року на горі Маківка.

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛОР.

Від імені Львівської обласної ради з вітальним словом до членів СНУМ, які були біля витоків її створення, звернувся в.о. керуючого справами Львівської обласної ради Ярослав Гасяк.

«Небагато громадських організацій в Україні можуть похвалитися такою величною історією, яку має Спілка незалежної української молоді. Тому важливо, щоб ви передавали свій досвід боротьби за суверенність України молодому поколінню.

Серед вас є багато військовослужбовців, які в перші дні повномасштабної війни, не вагаючись, взяли в руки зброю, щоб захищати Україну.

Серед вас – чимало волонтерів, які допомагають українській армії і внутрішньо переміщеним особам.
Честь і хвала вам за обстоювання ідей та цінностей українського народу», – зазначив Ярослав Гасяк.

За багаторічну сумлінну працю, активну громадянську позицію та з нагоди 35-ї річниці заснування Спілки незалежної української молоді Ярослав Гасяк вручив грамоти Львівської обласної ради членам СНУМ.

«Спілка незалежної української молоді – це організація, яку боявся срср та яка стала справжнім осередком націоналізму в Україні. СНУМівці охороняли памʼятники Степану Бандері та боролися з усіма проявами несамостійної української держави», – зауважила голова Львівської обласної організації Спілки української молоді в Україні Наталія Терещенко.

Коментарі

Позначки: , , ,