Новини

На Львівщині відбудеться Форум молодіжних центрів та молодіжних організацій

Форум молодіжних центрів та молодіжних організацій відбудеться 11 листопада на Львівщині.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛОР.

Організовує захід комунальний Львівський обласний молодіжний центр.

Мета форуму – обʼєднання, налагодження звʼязків, обмін досвідом та здобуття нових знань у молодіжному середовищі області.

Під час заходу заплановані виступи спікерів і панельні дискусії. Голова Львівського регіонального офісу ЮНІСЕФ в Україні Нінке Воппен, радник з польових питань голови Львівського офісу Управління верховного комісара ООН у справах біженців Святослав Дитюк, керівниця проєкту Ради Європи “Молодь за демократію в Україні” Олена Черних та голова Львівської ОВА Максим Козицький візьмуть участь у дискусії “Чому на Львівщині вдалося реалізувати проєкт створення центрів для молоді”.

Доповідачі розкажуть про розвиток мережі молодіжних центрів і результати, яких вдалось досягнути завдяки проєкту, а також про бачення місцевих та міжнародних організацій щодо майбутнього новостворених молодіжних центрів.

У рамках панельної дискусії “Можливості для молодіжного середовища Львівщини вже тепер” виступить голова наглядової ради Асоціації молодіжних центрів України, виконавча директорка Національного українського молодіжного об’єднання Олена Подобєд-Франківська, керівниця проєкту Ради Європи “Молодь за демократію в Україні” Олена Черних, керівник відділу “Суспільство” Британської Ради в Україні Арсен Келічавий, координаторка напрямку з розвитку партнерств ІСАР Єднання Ірина Бєляєва.

З доповідей можна дізнатися, як заручитися підтримкою Ради Європи і як отримати кошти Європейського молодіжного фонду, які ініціативи підтримує Британська Рада в Україні і як отримати фінансування від Посольства Сполученого Королівства, а також як профінансувати розвиток молодіжної організації або молодіжного центру.

Про виміри російсько-української війни розповість доцент кафедри економічної і соціальної географії ім. професора Олега Шаблія ЛНУ ім. І. Франка Ярослав Івах у доповіді на тему “Чому ми маємо виграти у цій війні?”.

Зареєструватися на захід можна за посиланням: http://surl.li/mjsal.

Проєкт “Розвиток мережі молодіжних центрів та просторів у Львівській області” реалізується в рамках програми, що імплементується Платформа Ініціатив “Теплиця” за фінансової підтримки «Уряду Японії» і Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine.

Коментарі

Олег Довганик