На Львівщині вдруге за тиждень невідомі закидали камінням поїзд: є постраждалі (ФОТО)

Новини 07 Грудня, 2019 371

Фото: Ростислав Гадомський/"Варта-1"

Обидва випадки сталися на станції “Пустомити”

На Львівщині вдруге за тиждень невідомі кидали камінням в поїзди. 3 грудня невідомі кидали каміння у поїзд «Львів – Трускавець», тоді обійшлося без травмованих.  6 грудня невідомі кидали каміння в електропоїзд «Львів – Лавочне», постраждали двоє людей.

Про це пише «Четверта студія».

Як повідомив на сторінці  спільноти «Варта–1» Ростислав Гадомський, 6 грудня невідомі кидали каміння в електричку «Львів – Лавочне». Двох потерпілих забрали в лікарню.

«Львів – Лавочне, електричка. Невідомі кидають каміння, на станції «Пустомити». Результат – розбиті дві голови, тріснуте скло в останньому вагоні. Кажуть, що це не перші випадки такого. Потерпілих хлопця і дівчину забрали в лікарню. Всюди осколки», – зазначається у дописі на сторінці «Варта-1».

Як повідомлялося, 3 грудня, приблизно о 17:30, поблизу станції Пустомити невідомі особи закидали камінням приміський електропоїзд № 6013 Львів—Трускавець, що наближався до станції. Кілька каменів влучили у вікна третього і п’ятого вагонів та розтрощили шиби. Лише за щасливого збігу обставин ніхто з пасажирів не постраждав.

Коментарі

Позначки: , ,