Тут можна скуштувати пструг у «панцирі» з дрогобицької солі
У місті Дрогобич на Львівщині, яке називають містом солі, нещодавно відкрився ресторан «Сіль».
Як повідомляється на сторінці Дрогобицької міської ради, ресторан «Сіль» вже став «смачною візитівкою» міста.
«Візитівкою Дрогобича є ресторан «Сіль», в якому можна скуштувати фірмові солені коктейлі, десерти та каву. Тут вміло поєднують чорне золото з білим – виходить дуже смачний та унікальний напій. Також у закладі пропонують страви, приготовані з додаванням солі за низьких температур: фреш-салати та мармурові стейки, які є запорукою здорового харчування», – зазначається в інформації.
Користувачі соцмереж відзначають унікальні страви нового ресторану: пструг (форель) під дрогобицькою сіллю; свинячу вирізку запечену в копченій солі; круасан “Сіль”; коктейль “Salt”; кава “Сіль”.
Довідка. Дрогобицький солевиварювальний завод — найстаріший з нині діючих солеварних заводів в Україні. Безперервно працює починаючи з 1250 року. Продукція заводу (сіль) не проходить жодної хімічної обробки.
Коментарі
Позначки: ресторан