Новини

На Львівщині створять 435 робочих місць

На Львівщині за добу сирени не сповіщали про повітряну тривогу. В нашій області доба минула спокійно. Дякуємо за це ЗСУ!

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОВА.

▪️Станом на цю годину у Львівській області графіків погодинного чи аварійного відключення електроенергії не запровадили. 

Розпорядження про введення графіків відключень може надійти від НЕК «Укренерго» до «Львівобленерго» у будь-який час – щоб зменшити навантаження на мережі, забезпечити стале балансування енергосистеми та уникнути повторних аварій. Про все поінформуємо. 

▪️Двома евакуаційними потягами на Львівщину прибула ще 131 людина.

▪️Чотирма поїздами зі Львівщини у Перемишль вирушили 545 осіб.

▪️На всіх переходах у Львівській області на виїзд за добу оформили 19 тисяч 588 людей. На в‘їзд – 19 тисяч 683 українців.

▪️Поліція області опрацювала 1063 звернення щодо підозрілих людей та об’єктів. 

▪️У межах програми «єРобота»завершили черговий розгляд заяв на отримання мікрогрантів для відкриття або розвитку бізнесу, які подали учасники. Львівщина увійшла до п’ятірки областей-лідерів.

Програма стартувала цьогоріч у липні. Загалом Державний центр зайнятості ухвалив рішення про надання коштів 191 претенденту зі Львівщини. В області створять 435 нових робочих місць – відповідно до бізнес-планів.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

4 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

4 години тому