На Львівщині слідчий на смерть збив двох хлопців

Новини 01 Листопада, 2021 626

Фото ілюстративне

чи буде покарання, дізнавайтеся у токшоу По-людськи на UA: ПЕРШИЙ

У понеділок, 1 листопада, о 18:20 в ефірі токшоу «По-людськи» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ говоритимуть про жахливе ДТП на Львівщині, у результаті якого п’яний водій мікроавтобуса збив на смерть двох молодих хлопців.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Суспільне.

Водієм автівки виявився місцевим слідчий. Очевидцям страшної аварії регулярно погрожують. Батько обвинуваченого водія має великий вплив і тримає в страху місцевих жителів. Суддя відпустила підозрюваного під домашній арешт і після цього одразу пішла у відставку. Довкола цієї справи більше запитань аніж відповідей, і журналісти токшоу «По-людськи» вирішили розібратися у ситуації. Чи будуть покарані винні — дізнавайтеся у токшоу «По-людськи» разом за ведучою Інною Москвіною.

Дивіться соціальне токшоу «По-людськи» з понеділка по п’ятницю о 18:20 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ. У повторі випуски програми — об 11:35.

Всі охочі розповісти свою історію у студії соціального шоу «По-людськи» можуть телефонувати до редакції за телефоном: +38 067 355-49-49, або писати на пошту: pl@suspilne.media.

Коментарі

Позначки: ,