На Львівщині роздали перші картки пільговика на внутрішньообласних маршрутах

Новини 16 Вересня, 2024 14 394

Черговий етап реалізації е-квитка

Черговий етап реалізації е-квитка: На Львівщині роздали перші картки пільговика на внутрішньообласних маршрутах

Новояворівська МТГ завдяки АСООП першою в Україні почала облік пільговиків та компенсуватиме пільговий проїзд окремим категоріям громадян на приміських та міжміських автобусних маршрутах області.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Новояворівську міську раду.

Сьогодні, 16 вересня, згідно підписаного Меморандуму про співпрацю та організацію взаємовідносин між Новояворівська міська рада, Львівською ОВА та інвестором з провадження АСООП на Львівщині ТОВ “Smart Ticket Technology”, відбулося вручення персоніфікованих карт пільговика. Першими їх безкоштовно отримали учасники бойових дій та сім’ї загиблих Захисників з цієї громади. Загалом 64 особи. Надалі їх кількість збільшуватиметься.

Наразі триватиме тестовий період. Пільговики повинні прикладати свої картки двічі: при вході та виході, як при оплаті банківською карткою. Це дозволить облікувати кількість поїздок і визначити суму компенсації для перевізників. Далі картки пільговика отримають й інші категорії осіб, які мають право на пільговий проїзд.

Триває робота й з іншими громадах Львівської області щодо побудови системи обліку пільгових категорій населення та механізму компенсації. Це черговий етап реалізації автоматизованої системи обліку і оплати проїзду на приміських та міжміських автобусних маршрутах Львівщини.

Нагадаємо, Львівщина першою в Україні почала облік всіх пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах. Відтепер на валідаторах, на яких можна безконтактно розрахуватися за проїзд банківською карткою чи пристроєм з підтримкою NFC, водії зобов’язані фіксувати ще й всі готівкові оплати та видавати пасажирам квитки.

З усіх питань щодо роботи системи, звертайтеся на гарячу лінію: 0 800 300 844

Запровадження е-квитка на Львівщині реалізовують в межах співпраці Львівської ОВА з інвестором із впровадження АСООП “Smart Ticket Technology” та за підтримки міжнародної компанії платіжних технологій Visa.

Коментарі

Позначки: , , , ,