На Львівщині рейсовий автобус потрапив у потрійну ДТП: подробиці (ВІДЕО, ФОТО)

Новини 29 Грудня, 2020 2 598

Фото: "Над Бугом"

Внаслідок ДТП загинув житель Червонограда і отримав травми пасажир автобуса, житель міста Сокаль

В селі Боянець Жовківського району на Львівщині, 28 грудня відбулось зіткнення автомобіля “Форд”, водій 1990 року народження, з автобусом “Еталон” сполучення Сокаль-Львів, та вантажним автомобілем “Урал”.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє  Червоноградський МВ ГУ ДСНС України у Львівській області.

Внаслідок ДТП загинув водій автомобіля «Форд» та травмовано пасажира автобуса, якого із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано у Червоноградську ЦМЛ.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічних інструментів та засобів для видалення шкла проводились роботи по деблокуванню загиблого з автомобіля.

Виїжджали: 1 пожежно-рятувальне відділення 33 ДПРЧ м. Червоноград, 1 пожежно- рятувальне відділення 52 ДПРП м. Великі Мости та оперативна група ДСНС Сокальського РС.

Як інформує Oleksandr Klimov на сторінці спільноти «Дорожній контроль Червоноград» у ФБ, ДТП сталося між с.Боянець та м. Великі Мости. Легковик викинуло на зустрічну смугу, що стало причиною зіткнення з рейсовим автобусом Червоноград-Львів.

У департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що дорожньо-транспортна пригода сталася  28 грудня, близько 19:50 год., на автодорозі “Львів-Червоноград“.

Біля с. Боянець Жовківського району, водій автомобіля “Форд Фієста”, мешканець м. Червоноград 1990 року народження, не вибрав безпечної швидкості руху і здійснив попутне зіткнення із вантажним автомобілем “УРАЛ”, внаслідок чого автомобіль відкинуло на зустрічну смугу руху, де відбулось зіткнення із автобусом сполученням “Сокаль-Львів” під керуванням мешканця с. Боянець 1964 року народження (в автобусі перебувало 8 пасажирів).

Внаслідок ДТП водій автомобіля “Форд Фієста” загинув на місці події, пасажир автобуса, мешканець м. Сокаль 2000 року народження, із діагнозом: “ЗЧМТ, забійна рана тім’яної ділянки” госпіталізований у Червоноградську міську лікарню.

Обставини події встановлюються.

 

 

Надійшло повідомлення про ДТП.
В с. Боянець Жовківського району відбулось зіткнення автомобіля “Форд”, водій 1990 року…

Опубликовано Нео Радіо – 100.5 FM Червоноград Понедельник, 28 декабря 2020 г.

Надійшло повідомлення про ДТП.
В с. Боянець Жовківського району відбулось зіткнення автомобіля “Форд”, водій 1990 року…

Опубликовано Червоноградський МВ ГУ ДСНС України у Львівській області Понедельник, 28 декабря 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,