На Львівщині побили поліцейського

Новини 31 Липня, 2024 792

Побиття поліцейського у Червонограді – місцевому мешканцю повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю району. Йому інкримінують насильство щодо працівника правоохоронного органу (ч. 2 ст. 345 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

За даними слідства, у липні цього року у Червонограді підозрюваний побив поліцейського.

Попередньо, на лінію 102 надійшло повідомлення про порушення спокою мешканців багатоквартирного будинку. По прибуттю правоохоронцями встановлено, що компанія з трьох людей викрикували та голосно виражались нецензурними словами. Співробітники патрульної поліції зробили ним зауваження та попросили припинити порушувати тишу у нічний час.

Однак, під час спілкування із працівником поліції, підозрюваний умисно наніс удари кулаком в обличчя та шию, спричинивши тілесні ушкодження.

Чоловіка було затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Червоноградського РВП Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: ,