Новини

На Львівщині поблизу Дрогобича продадуть газове родовище

Державна служба геології та надр України виставила на аукціон спеціальний дозвіл на користування надрами на Львівщині. Про це пише Четверта студія з посиланням на Захід.нет.

Йдеться про промислову розробку Тинівського родовища з розвіданими покладами близько 4 млрд м3 природного газу, яке розташоване на території Дрогобицького та Самбірського районів.

Аукціон з продажу спеціального дозволу на користування Тинівським родовищем (в інтервалі глибин від денної поверхні до 400 м; від 650 м – без обмеження у глибині (за виключенням Грушівського родовища) відбудеться 20 жовтня на електронному майданчику Prozorro.Продажі.

Тинівське родовище природного газу розташоване на території Дрогобицького та Самбірського районів Львівської області – за 13 км на північний схід від Дрогобича. Воно займає площу понад 58 км2. За попередніми даними державного балансу запасів корисних копалин, на цій ділянці запаси природного газу становлять близько 4 млрд м3.

Спеціальний дозвіл стосується геологічного вивчення, дослідно-промислової розробки родовища з подальшим видобуванням корисних копалин. Термін дії спецдозволу – 20 років. Стартова ціна продажу з аукціону – 107, 8 млн грн.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

6 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

14 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

14 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

14 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

18 години тому