​​На Львівщині нагоролили переможців та призерів Комплексних спортивних ігор

Новини 28 Грудня, 2022 105

​​На Львівщині нагоролили переможців та призерів Комплексних спортивних ігор.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОВА.

Спортивні ігри – це проєкт Львівського обласного центру «Спорт для всіх» та управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Упродовж заходу учасникам подякували за активну участь у змаганнях, формування збірних команд громад та підтримку особливого духу на іграх.

«Львівщина показує неймовірні результати, як на обласних так і на Всеукраїнських змаганнях. Ба більше, наші спортсмени гідно представляють Україну на міжнародних змаганнях, здобувають почесні нагороди та звання. Спорт, а особливо командні види, вони загартовують людей працювати в команді, вчать прислухатись одне до одного, бути одним цілим. Тоді й перемога вдвічі цінніша. Сформувати сильну команду – це по-справжньому мистецтво. Тому мені приємно, що управління молоді та спорту, голови територіальних громад, керівники відділів спорту показали, що є єдиною командою, здатною досягати успіхів», – наголосив заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко.

У змаганнях взяли участь збірні команди з усієї Львівщини. В категорії «Дорослі» змагалися 30 команд, в категорії «Ветерани» – 24 команди, в категорії «Люди з інвалідністю» – 11 команд. Загалом, у фінальних змаганнях, у трьох категоріях взяли участь понад 1 000 осіб.

Ознайомитись із результатами спортивних ігор серед трьох категорій можна за посиланням: https://bit.ly/3WEJN46

Також, в межах заходу відзначили Подяками обласної державної адміністрації тих, хто цьогоріч активно вболівав за Комплексні ігри Львівщини.

Коментарі

Позначки: