Новини

На Львівщині група підлітків потрапила у ДТП на викраденому автомобілі (ФОТО)

Група підлітків викрала автомобіль Toyota Land Cruiser, що належить ПрАТ Шахта “Надія” , на якому згодом було скоєно ДТП. По факту викрадення автомобіля порушено кримінальну справу.

Як пише «Четверта студія», про ситуацію, яка склалась з автомобілем «Тойота Прадо», що належить шахті «Надія» написав на своїй сторінці у ФБ голова правління в ГО”ІБ” Дорожній Контроль Захід Олександр Клімов.

«Я провів коротке журналістське розслідування стосовно ситуації, яка склалась з автомобілем «Тойота Прадо», що належить шахті «Надія».

Як виявляється, цей автомобіль перебуває в податкові заставі, а також на нього накладений арешт виконавчою службою.

З власних джерел у поліції Львівської області мені повідомили, що у розшуковій базі МВС такої інформації немає, а має бути. Теоретично можна припустити, що хтось з посадових осіб шахти міг вирішити це питання з виконавчою, щоб безперешкодно користуватись службовим позашляховиком у власних цілях.

Виявляється, юнак, який заволодів автомобілем шахти «Надія», є племінником керівника цього підприємства, який не написав заяву в поліцію про викрадення автомобіля.

На щастя, Червоноградським відділом поліції прийнято рішення порушити кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального Кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом), так як авто є власністю підприємства.

Надіємось, що правоохоронні органи дослідять питання законності використання транспортного засобу у вихідний день. Також виникає питання, що службове авто робило в неділю за межами шахти.

Це б легше сприймалося, якби не кричущі факти: незаконна порізка та вивіз металобрухту, по якому сьогодні також проводиться досудове розслідування за фактом розкрадання державних коштів, порушення вимог податкової застави, а сума, повірте, там чимала. А тепер створення аварійної ситуації на дорозі автомобілем шахти.

Що ж це виходить? Шахтарі без роботи та зарплати, а керівництво шахти їздить на автомобілі, який обслуговується та заправляється за рахунок шахти, легковажно розпоряджається ним, передає його в користування особам, які не тільки не мають законного права ним керувати, а й сідати за кермо взагалі.

На жаль, наші правоохоронні органи слабо реагують на такі факти. А як вони можуть на них якісно реагувати, якщо один з діючих депутатів Верховної Ради від провладної партії погрожує їм звільненням з роботи та посад, всіляко заважає їм провадити розслідування. Невже і тут зрада?

Вірю, що справедливість таке буде…», – зазначається у дописі Олександра Клімова.

Цирк на дроті…

Я провів коротке журналістське розслідування стосовно ситуації, яка склалась з автомобілем Тойота Прадо,…

Опубликовано Oleksandr Klimov Среда, 18 ноября 2020 г.

 

На сторінці спільноти «Шахта «Надія» у ФБ повідомляється, що «15 листопада, приблизно о 14-00, в Червонограді групою підлітків в кількості 5-ти осіб, серед яких була дівчина, було здійсено викрадення автомобіля Toyota Land Cruiser, що належить ПрАТ Шахта “Надія” .

По факту викрадення автомобіля порушено кримінальну справу.

Як відомо, після викрадення автомобіля, молодики здійснили декілька ДТП у м.Сокалі і намагались втекти із місця події. Спершу неповнолітній водій не реагував на вимогу поліцейських зупинитися. Згодом поліцейські наздогнали та зупинили автомобіль. За кермом виявився 17-річний мешканець Червонограда, котрий, як згодом встановили медики, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

У поліції Львівщини повідомляють, що інцидент трапився 15 листопада близько 15:00 у Сокалі на вул. Тартаківській. 17-річний мешканець Червонограда на автомобілі Toyota Land Cruiser спершу в’їхав у металеву огорожу, після чого здійснив зіткнення з автомобілем Audi. Далі хлопець продовжив рух, на вулиці Шептицького він скоїв зіткнення з автомобілем Volkswagen, проте й після цього не зупинився.

На щастя, під час ДТП ніхто не постраждав.

Станом на сьогоднішній день проводяться слідчі дії, а автомобіль буде відремонтовано за рахунок коштів винних осіб».

У неділю, 15 листопада, приблизно о 14-00 в Червонограді групою підлітків в кількості 5-ти осіб, серед яких була…

Опубликовано Шахта Надія Понедельник, 16 ноября 2020 г.

 

15 листопада, близко 16 години, у місті Сокаль особа в стані алкогольного сп’яніння розтрощила автомобіль, який належить…

Опубликовано Oleksandr Klimov Воскресенье, 15 ноября 2020 г.

 

Як повідомлялося, неповнолітній житель Червонограда скоїв ДТП на автомобілі шахти “Надія”.

 

Скриншот ФБ
Скриншот ФБ
Скриншот ФБ
Фото: ФБ/Oleksandr Klimov
Фото: ФБ/Oleksandr Klimov
Фото: ФБ/Oleksandr Klimov

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Американські євреї зреагували на крадіжку лісу в Брюховичах

Йдеться про 19,1 га унікальної лісової території, що між вулицями Ряснянська – Незалежності України у…

5 години тому

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

17 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

18 години тому