Новини

На Львівщині футболісти передали у дитбудинки медзасоби індивідуального захисту

Колектив Львівської асоціації футболу (ЛАФ) передав вихованцям семи дитячих будинків продукти та медзасоби.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє УНН.

Мова про дитячі будинки, що заходяться у Львові, Стрию, Новому Милятині Буського, Сасові Золочівського, Лаврові Старосамбірського та Бортниках Жидачівського районів. Асоціація футболу передала вихованцям дитячих будинків найнеобхідніші речі: вітаміни, антисептики, засоби індивідуального захисту та гігієни, фрукти й солодощі.

“Цю благодійну акцію звично ініціював й особисто профінансував голова Львівської асоціації футболу Олександр Шевченко, адже турбота про підростаюче покоління — один із пріоритетів роботи ЛАФ”, – розповіли в УАФ, нагадавши, що у період карантину допомогу від ЛАФ отримують ветерани футболу та їхні родичі.

“Також ми повідомляли про діяльність Чернігівської, Дніпропетровської, Одеської, Тернопільської, Житомирської, Кіровоградської, Закарпатської, Хмельницької, Чернівецької, Івано-Франківської, Сумської, Херсонської, Луганської, Рівненської, Полтавської та Волинської обласних асоціацій, Асоціації футболу Автономної республіки Крим, а також Асоціації ветеранів футболу України, які підтримали ініціативу УАФ щодо допомоги в боротьбі з поширенням коронавірусу”, – нагадали в УАФ.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

У Львівському онкоцентрі провели обстеження новоутворень шкіри військовослужбовцям Нацгвардії

За словами лікарів, такі дні профілактики є необхідними особливо зараз, коли в боротьбі військові забувають…

42 хв. тому

У Львові судитимуть місцевого мешканця

Погрожував перехожим пістолетом

55 хв. тому