На Львівщині чоловік під час суперечки вбив товариша

Новини 21 Травня, 2024 137

За даними слідства, у травні 2024 року в одному із сіл Львівського району підозрюваний вбив свого товариша в його ж будинку

підозрюваний під вартою

За процесуального керівництва Пустомитівської окружної прокуратури повідомлено про підозру 50-річному місцевому мешканцю за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівську обласну прокуратури.

За даними слідства, у травні 2024 року в одному із сіл Львівського району підозрюваний вбив свого товариша в його ж будинку.

Попередньо чоловік прийшов в гості до односельчанина задля розпивання алкогольних напоїв. В ході застілля між ними виникла побутова суперечка, через яку фігурант схопив ніж та завдав господарю близько 11 ударів. Відповідно, це спричинило смертельні травми для потерпілого. Після цього підозрюваний накрив тіло, яке лежало на підлозі, ковдрою та втік з місця події.

Невдовзі додому повернулась матір загиблого, яка і виявила труп чоловіка.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2 Головного управління Національної поліції у Львівській області, оперативний супровід – працівники цього ж відділу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: