На Львівщині 30-річний чоловік вчинив крадіжку

Новини 08 Серпня, 2024 460

У Червонограді небайдужі мешканці допомогли поліцейським викрити раніше судимого зловмисника, підозрюваного у крадіжці

У Червонограді небайдужі мешканці допомогли поліцейським викрити раніше судимого зловмисника, підозрюваного у крадіжці

Про це пише Четверта студія з посиланням на поліцію Львівської області.

Правоохоронці вдячні громадянам, які, ставши очевидцями скоєння злочину, не пройшли повз, вдавши, що нічого не помітили, а вчинили свідомо та відповідально – повідомили про подію у поліцію та утримували зловмисника до приїзду правоохоронців.

Як встановили правоохоронці, 6 серпня близько 20.00 на вулиці Сокальській у Червонограді 30-річний житель райцентру, який перебував у нетверезому стані, задрімав на лавці. Цим скористався зловмисник – він зняв у чоловіка з руки золотий браслет вартістю близько 60 тисяч гривень та намагався втекти. Очевидцями події стали троє мешканців Червонограда – вони затримали зловмисника та повідомили про подію на оперативну лінію 102.

Оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими Червоноградського районного відділу поліції затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 23-річний житель Червонограда, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за крадіжки та грабіж. Речовий доказ у нього вилучено.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Коментарі

Позначки: ,