Новини

На кордоні з Білоруссю відновили роботу два пункти пропуску

Ще у дев’яти пунктах пропуску на українсько-російській та українсько-білоруській ділянках відновлена можливість пішого перетинання кордону. Про це інформує прес-служба Волинської ОДА, пише Четверта студія.

Зокрема з 00.00 годин 7 липня 2020 року на кордоні з Білоруссю відновлено роботу пунктів пропуску «Дольськ», що у Любешівському районі Волинської області та «Вільча», що у Поліському районі Київської області.

В обох пунктах пропуску можливе перетинання кордону пішки, пасажирським та вантажним транспортом.

Нагадуємо, що «Вільча» є міждержавним пунктом пропуску, де можуть пройти оформлення лише громадяни України та Білорусі. А «Дольськ» – міжнародний пункт пропуску, де можуть перетинати кордон між Україною та Білоруссю усі, хто має на це законне право.

Відповідні зміни введені у зв’язку з набуттям чинності розпорядження Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 р. № 819-р. Після офіційного опублікування документа Держприкордонслужба поінформувала білоруських колег, після чого було відновлено роботу зазначених пунктів пропуску.

Також, згідно із вказаним рішенням Уряду України, з 00.00 годин 7 липня відновлено можливість пішого перетинання кордону з Росією в таких пунктах пропуску: «Мілове» (Луганська область, Міловський район), «Гоптівка» (Харківська область, Дергачівський район), «Бачівськ» (Сумська область, Глухівський район), «Юнаківка» (Сумська область, Сумський район). Також кордону з Росією та Білоруссю в пункті пропуску «Сеньківка» (Чернігівська область, Городнянський район), та кордону з Білоруссю у таких пунктах пропуску: «Нові Яриловичі» (Чернігівська область, Ріпкинський район), «Виступовичі» (Житомирська область, Овруцький район), «Доманове» (Волинська область, Ратнівський район), «Славутич» (Чернігівська область, Чернігівський район).

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

7 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

7 години тому