Новини

На Чернігівщині п’яний громадянин Туреччини фурою збив велосипедисток і намагався втекти з України (ФОТО)

На кордоні затримали громадянина Туреччини, який може бути причетний до скоєння смертельної ДТП.

Як пише «Четверта студія», у ДПСУ повідомили, що зловмисника, який скоїв ДТП та намагався виїхати за межі країни, затримали прикордонники спільно з поліцейськими на Чернігівщині.

Автомобіль «ФОРД» з причепом молдовської реєстрації виявили сьогодні вночі прикордонники Чернігівського загону у пункті пропуску «Сеньківка».

Попередньо встановлено, що водій, громадянин Туреччини, може бути причетний до збиття двох жінок на велосипедах, одна з яких внаслідок наїзду, на жаль, померла.

Як повідомили у Секторі комунікації  поліції Чернігівської області, поліція затримала водія вантажного автомобіля, який вночі 3 травня в місті Городня наїхав на двох велосипедисток, що рухалися в попутному напрямку. Від отриманих тілесних ушкоджень одна з них померла.

Як повідомив поліції диспетчер екстреної медичної допомоги, невідомий автомобіль наїхав на двох 33-річних місцевих жінок та зник. Медики доставили їх до центральної районної лікарні в Городні. Одна з жінок від отриманих тілесних ушкоджень померла в лікарні.

На місці скоєння злочину виїхали городнянська група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Чернігівській області. Там правоохоронці виявили уламки від вантажного автомобіля та два велосипеди з ушкодженнями. Сліди від коліс свідчили про те, що транспортний засіб рухався в напрямку державного кордону до пункту пропуску «Сеньківка».

На пошуки водія були орієнтовані всі наряди Чернігівського районного управління поліції, встановлені поліцейські пости.

В цей момент від прикордонників Чернігівського загону надійшла інформація, що через пункт пропуску «Сеньківка» покинути межі країни намагається громадянин Туреччини на вантажному авто з характерними для ДТП пошкодженнями. Прикордонники затримали водія до приїзду правоохоронців.

Тест на стан алкогольного сп’яніння показав, що в організмі 36-річного іноземця було 0,9 проміле алкоголю.

Слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту відкрив провадження за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху в стані сп’яніння, що спричинило смерть людини. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

22 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

22 години тому